Financieel medewerker

Fulltime - Deventer

Even voorstellen

Wij zijn Vaess, Dutch Food Engineers en werken aan food for tomorrow. Al meer dan 75 jaar ontwikkelen wij het voedsel van morgen. Als toonaangevend en internationaal bedrijf hebben we dan ook oog voor een betere wereld waar duurzaamheid en verspilling van voedsel belangrijke aandachtspunten zijn. Als engineers helpen wij daarom onze klanten voortdurend nieuwe manieren te vinden om hun voedingsmiddelen te verbeteren en zich zo te onderscheiden van de massa. Dit doen wij onder andere door functionele oplossingen te ontwikkelen voor de vis, vlees, vega en bakkerij-industrieën.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste financieel medewerker woonachtig in de regio van Deventer en op zoek naar een inspirerende en loyale werkgever waar je ruimte krijgt uit te blinken in je vakgebied. Zo ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, houd je van structuur en werk je graag bij een inspirerend en sterk groeiend bedrijf met een prettige werksfeer.

Jouw verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

De primaire verantwoordelijkheid van de functie betreft niet alleen het tijdig, juist en volledig administreren van de diverse dagboeken maar denk ook bijvoorbeeld aan boekhouding, periodieke afsluiting, belastingaangiftes, betalingen, debiteurenbeheer, aanmaken en bijhouden van stamgegevens, het verzorgen van belastingaangiftes en registraties.

Dit breng je mee

Je hebt minimaal MBO niveau 4 Bedrijfsadministratie en bent accuraat, kan zelfstandig werken en je bent communicatief sterk. Daarnaast heb je:

-voldoende basiskennis van diverse wetgevingen op het gebied van belastingrecht (primair omzetbelasting);
-brede kennis van boekhoudkundige software en Office applicaties (Excel, Word etc.)
-begrip van financiële principes en boekhoudkundige procedures
-volledige beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal met specifieke kennis van Finance gerelateerde termen.

Wij bieden je

-een mooi salaris passend bij de functie;
-1-jaar contract en bij geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
-prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling;
-gezellige werkomgeving vol passie voor de business, het bedrijf en het team;
-internationaal opererend bedrijf met 60 medewerkers dat voelt als een familiebedrijf;
-veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
-heel veel lekker eten 😉.

Heb jij zin om met ons mee te groeien? 

Kom dan sfeer proeven bij Vaess onder het genot van een kop koffie in onze kantine! Vragen of gelijk solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar hello@vaess.com

decorative image
Klinkt interessant?